top of page

AKROBATIAA YLI 10-VUOTIAILLE

31.5.-23.6.2021

RYHMÄ 1. MAANANTAISIN KLO 16.30-18.00

RYHMÄ 2. KESKIVIIKKOISIN KLO 16.30-18.00

Akrobatiakurssilla opetellaan erilaisia temppuja lattia-akrobatiasta ja pariakrobatiasta. Kurssin taso määräytyy osallistujien mukaan. Ensikertalaisille tulee varmasti paljon uutta, mutta kokeneemmillekin löytyy haasteita. Akrobatia kurssin opettajana toimii Aarni Pahajoki, ja mukaan tulee puolessa välissä kurssia Eetu Ranta. Molemmat ovat erilaisiin akrobatialajeihin erikoistuneita esiintyjiä ja opettajia. Molemmat ovat esiintyneet mm. Sirkus Finlandiassa ja Talvisirkus Hurjaruuthissa, sekä kiertäneet esiintymässä ympäri maailmaa. Taitoa ja kokemusta löytyy jo kymmenen vuoden takaa. 

YHDEN RYHMÄN HINTA 60€/hlö

(Ryhmä 1, maanantai TAI Ryhmä 2, keskiviikko)

 

TAI MOLEMMAT RYHMÄT 100€/hlö

(Maanantain JA keskiviikon tunnit)

image00001 (2).jpeg

ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kurssille opettaja Aarnin sähköpostiin info@saarnisirkus.com tai numeroon 0445281441. Muista ilmoittaa kurssille osallistuvan nimi/nimet, ikä, mahdolliset huoltajan yhteystiedot, kurssin nimi (Akrobatiaa yli 10-vuotiaille) ja kumpaan ryhmään ilmoittaudut, vai ilmoittaudutko molempiin, kiitos!

HUOM! Voit kasata Aarnin kursseista (Vipulauta yli 12-vuotiaille ja Akrobatiaa yli 10-vuotiaille) mieleisesti kesäpaketin! Esimerkiksi Akrobatiaa maanantaisin ja Vipulautaa keskiviikkoisin yhteishintaan 100€. 

Myös kysymyksiä ja toiveita saa laittaa!

HOX! Mikäli Korona-rajoituksista johtuen kurssia ei voitaisi järjestää, niin kurssi perutaan ja ilmoittautuneiden kurssimaksut palautetaan. Mikäli samasta syystä kurssin pitäminen joudutaan keskeyttämään kesken kaiken, jäljellä olevien tuntien hinta palautetaan. 

bottom of page