top of page

Lasten ryhmät

3-4v (50min)

METSÄHIIRET, PEIPPOSET & LUMIKOT

Ohjaajajohtoinen ryhmä, jossa lapset kulkevat ilman omia aikuisia. Ohjauskerran kesto 50min. Harjoittelu on leikkipainotteista. Muuten sama kuvaus kuin alla.

IMG-20170814-WA0005_2.jpg

5-6v, 7-9v & 10-12v (60min)

5-6v Porot, Mäyrät, Ilvekset, Lumileopardit & Norpat

7-9v Pingviinit, Naalit, Kauriit, Majavat, & Lumiketut

10-12v Haukat, Jääkarhut & Joutsenet

 

Ryhmissä käydään ohjaajajohtoisesti läpi sirkuksen päälajit ikäryhmään ja taitotasoon soveltaen. Päälajit ovat akrobatia, ilma-akrobatia, jongleeraus, tasapainolajit ja esiintyminen. Sirkuslajeja harjoitellessa kehitetään motoriikkaa, tasapainoa, silmä-käsikoordinaatiota sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Sirkustunteihin sisältyy aina leikkejä. Loppukaudesta harjoitellaan jokaisessa ryhmässä oma esitysnumero, joka esitetään kauden lopussa joulu- tai kevätsirkuksessa. Esiintyminen näissä ryhmissä on aina täysin vapaaehtoista, eikä ole edellytys harjoituksissa käymiseen. 

IMG-20170814-WA0010_2.jpg

Aikataidot 12-15v (60min)

Ryhmässä käydään ohjaajajohtoisesti läpi sirkuksen päälajit ikäryhmään ja taitotasoon soveltaen. Päälajit ovat akrobatia, ilma-akrobatia, jongleeraus, tasapainolajit ja esiintyminen. Sirkuslajeja harjoitellessa kehitetään motoriikkaa, tasapainoa, silmä-käsikoordinaatiota sekä ryhmässä toimimisen taitoja. Sirkustunteihin sisältyy aina leikkejä. Loppukaudesta harjoitellaan jokaisessa ryhmässä oma esitysnumero, joka esitetään kauden lopussa joulu- tai kevätsirkuksessa. Esiintyminen näissä ryhmissä on aina täysin vapaaehtoista, eikä ole edellytys harjoituksissa käymiseen. 

DSC_0889.JPG

Reuhuryhmä (60min)

KOULUIKÄISET

Kouluikäisille suunnattu vuoro, jossa on runsaasti vapaa-aikaa. Ryhmässä opetellaan sirkuslajeja kuten lasten ryhmissä (kuvaus yllä), mutta suppeammin. Vuorolla pääsee hyödyntämään sirkuksen monipuolisia tiloja vapaaseen harjoitteluun sekä oma-aloitteisiin leikkeihin. 

DSC_0064.JPG
bottom of page